Opslagstavlen

 
 

Opslagstavlen i marts 2007


 

Marts måneds opslagstavle indeholder:

  • Der er stadig ledige pladser til fluebindertræffet i Skanderborg
  • Ålestrup Open

Lørdag d. 31. marts. Premiere i morgen.

Så er det endelig blevet forår. Premieren står for døren og grejet er ved at blive gjort klar. Det har været godt vejr de sidste dage. Solen skinner, luften tørrer jorden ud og åen er ved at være nede i et fornuftigt leje. Vandet står selvfølgelig stadig højt, men intet unaturligt for årstiden.

Min premiere starter i Varde å. Som sædvanlig er der kaffe & rundstykker i klubhuset fra morgenstunden. Op ad dagen er der de traditionsrige gule ærter og kålpølser, altsammen fint udført af Tommy Lykke.

Der er også fiskerkonens pokal og der er de mange gæster, der plejer at være masser af juniorer i huset denne dag og sidste år skulle man næsten vente på en siddeplads under middagen.

Knæk & bræk til jer alle derude der også har premiere i morgen.


 

Fluebindingskurset i Varde er godt i gang. Vi er nået til en White wing Akroyd, men se mere under Varde siden. Der er tilføjet en historie fra juleafslutningen i fiskeklubben i Varde hvor Michael Jensen skød en stribe billeder da jeg bandt Spey fluer i hånden.

Vi er nået til tiden for fluebinderkonkurrencen i Ålestrup. Endnu engang er foreningen vært for den åbne fluebinder konkurrence "Aalestrup Open" hvor man kan deltage i en række forskellige klasser. Der bliver vist run på i år, der kommer mange juniorer fra Skive, spændende at se om flere foreninger stiller op. På gensyn i Aalestrup på lørdag d. 10. marts.

Der er ved at være en godt hold til fluebindertræffet i Skanderborg 16.-18. marts 2007 se mere her.

I skrivende stund er vi 21deltagere, så stadig enkelte ledige pladser.

Et par stykker har talt om fisketur efter gedder lørdag formiddag, spændende nu hvor det er muligt i år. Så hvis nogen føler for en fisketur, skal de endelig tage grej med, der kan lejes både på vandrerhjemmet.