Opslagstavlen

 
 

Opslagstavlen i december 2007


 

December måneds opslagstavle indeholder:

  • En julehilsen

Torsdag d. 13. december. En julehilsen

Vi nærmer os nytåret med stormskridt og sæsonen 2007 har længe været historie. For mange er det blevet tid at skue tilbage, at se hvad året bragte af godt og skidt. For mit eget vedkommende havde jeg , med gode venner, et par fantastiske ture til Sverige. Året bragte masser af rejser til shows rundt om, med fluebinding på programmet, weekenden i Skanderborg var en stor succes og fiskeriet var for nogle helt i top.

Privat kar jeg været meget travlt beskæftiget i år. Hele sommeren på Læsø og brandskolen resten af tiden. Imidlertid trækker søen fortsat, hvilket betyder at jeg rejser næsten til Nordpolen om få dage. Jeg skal til Svalbard og sejle et skib hjem til DK, hvilket igen betyder at jeg holder jul i Nord-atlanten.

Desværre er alt i livet ikke en dans på roser. Det har jeg også måttet erkende. Det resulterer i at Kirsten og jeg har besluttet at flytte på hver sin adresse, hvilket er en delvis forklaring på de manglende opdateringer den sidste tid. Det håber jeg at I kan bære over med.

Jeg vil afslutte denne måneds noget usædvanlige opslagstavle med at ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt en godt nytår og med ønsket om at sæsonen 2008 må blive rigtig god for os alle sammen.